Cum se joaca Flip Cup

Spread the love

O chestie pe care nu prea o inteleg eu la party-urile de la noi este lipsa jocurilor de baut. Normal ca trebuie sa consumam responsabil alcool, intr-un spatiu adecvat, insa ceea ce nu-mi place este ca lumea nu face altceva decat sa vorbeasca si sa bea. Intr-un articol va aratam cum se joaca beer pong tocmai pentru a aduce un plus de distractie petrecerilor voastre. M-am gandit sa nu ma opresc aici si sa va prezint si alt joc de baut (responsabil!) pentru party-uri.

Jocul se cheama Flip Cup si este unul destul de simplu, asa cum ar trebui sa fie un joc de baut. Iata de ce aveti nevoie:

 • 8-10 persoane
 • pahare de plastic
 • o masa lunga
 • bere rece cat cuprinde

Cum se joaca Flip Cup

 1. Faceti 2 echipe de cate 4 sau 5 persoane.
 2. Fiecare echipa se aseaza de-o parte si de alta a mesei, fata in fata.
 3. Fiecare persoana ia un pahar de plastic si-l umple cu bere ( jumatate de pahar).
 4. Se porneste dintr-un capat al mesei, iar primele persoane beau paharul cu bere apoi il aseaza cu fata in sus, cu jumatate in afara mesei (Vezi video) apoi incearca sa-l intoarca dintr-o mutare cu fata-n jos (printr-un bobarnac, lovire, etc.)
 5. Doar dupa ce paharul este cu fata-n jos, urmatorul poate bea paharul sau cu bere si poate incerca sa-l intoarca la fel cu fata-n jos.
 6. Prima echipa care reuseste sa faca acest lucru castiga.

Dupa cum puteti vedea, Flip Cup este un joc simplu dar amuzant in acelasi timp. Nu aveti nevoie de multe materiale, iar berea se gaseste peste tot. Consideram totusi ca Flip Cup, ca si oricare joc cu bere trebuie jucat corespunzator, iar berea ca orice bautura alcoolica trebuie consumata doar de persoanele de peste 18 ani, intr-un mod responsabil si intr-un spatiu adecvat. Ca sa va fie si mai usor, iata un filmulet in limba Engleza care explica exact cum se joaca Flip Cup.

Video – Cum se joaca Flip Cup

[tube]ovqHAW94o_g[/tube]

3 Comments

 1. Da Andreea, trebuie sa treaca niste runde, dar iti dai seama cu cat bei mai mult, cu atat e mai greu sa intorci paharul ala blestemat :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.