Cum se joaca Beer Pong

Spread the love

Cand am fost prin SUA, in 2008, am avut ocazia sa joc Beer Pong, ceea ce nu prea am facut de cand m-am intors in tara. Probabil pentru ca am uitat si pentru ca nimeni nu joaca aici, ceea ce ma intristeaza. In Romania se prefera mersul la terasa, statul in fata TV-ului la meci, atunci cand se bea bere.  Daca vreti sa invatati Beer Pong cu prietenii, iata cateva lucruri despre acest joc si un filmulet scurt.

In primul rand ai nevoie de urmatoarele

 • Bere (cine s-ar fi gandit);
 • 20-30 de pahare de plastic
 • 1 set de mingi de ping pong (normal trebuie doar 2, insa e bine sa ai de rezerva pentru atunci cand se pierd, sparg, etc.)
 • o masa destul de lunga
 • multi prieteni

Daca vreti sa aflati toate regulile jocului, tipurile de aruncari etc. va recomand o analiza a fiecarui aspect a jocului beer pong, in Engleza: http://lmg.letmeget.net/blog/how-play-beer-pong-game

Cum se joaca beer pong?

 1. Beer pong se poate juca 1v1 sau 2v2, in functie de cati doritori sunt. Prima data se fac echipele.
 2. Luati cate 10 pahare pentru fiecare echipa si asezati-le in capetele mesei sub forma de triunghi (ca bilele de biliard, popice, etc.)
 3. Desfaceti berea si turnati in fiecare pahar de pe masa (cam jumatate de pahar). Pastrati un pahar separat cu apa, in caz ca mingea de ping pong cade pe jos si trebuie sa o curatati.
 4. Fiecare echipa are cate o minge de ping pong pe care trebuie sa o arunce in paharele cu bere ale adversarilor. Atunci cand una dintre echipe reuseste acest lucru, cealalta echipa trebuie sa bea paharul de bere in care a aterizat mingea. Dupa aceea, paharul gol este inlaturat.
 5. Echipa care reuseste sa-i lase pe ceilalti fara pahare cu bere in fata, castiga.

Mingea de ping pong trebuie aruncata cu bolta, sau in asa fel incat sa nu loveasca masa inainte sa intre in pahar. Daca aruncati mingea si aceasta loveste masa, cealalta echipa are voie sa o loveasca. Daca aplicati acest procedeu, aveti grija sa nu dati peste paharele de bere ale echipei voastre. Orice pahar varsati, se umple din nou si se bea…tot de voi. Aveti grija sa nu consumati prea multa bere dar cel mai important, sa va distrati impreuna cu prietenii vostri!

Daca articolul nu a fost de ajuns, iata un filmulet scurt ca sa vedeti cum se joaca beer pong:

[tube]8oIZ9bZoi3c[/tube]

sursa thumb: http://www.legaljuice.com si imagine: http://andycordan.blogspot.com/

2 Comments

 1. Am jucat si eu in studentie in Iasi acest Beer Pong:). Aveam niste colegi de palieri, ‘experti’ in jocul asta;). Sa vezi ce tare e cand in loc de bere joci cu votca=)) (de la fratii nostri de peste Prut)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.