Samuel Adams Boston Strong 26.2 Brew

Spread the love

Cei de la Boston Beer Company, vor sa inregistreze berea cu numele Samuel Adams “Boston Strong 26.2 Brew” pentru a ajuta organizatiile de caritate care se ocupa de victimele atentatului cu bomba de la maratonul din Boston din urma cu cateva saptamani.

Tot profitul din urma vanzarii acestei beri va fi donat fundatiei Greg Hill, cea care ajuta victimele si familiile care au avut de suferit in urma evenimentului. De asemenea, profitul de anul viitor vor fi donate altor actiuni caritabile orientate catre victimele maratonului din Boston.

boston strong 26.2 brew

Berea Boston Strong 26.2 Brew este o bere de tip gose cu un ABV de 4,5% si este descrisa ca avand “urme de cereale usoare de la malt din grau, dar si nuante usor piperate cu o acidulatie acceptabila.

Despre berea de tip Gose (sursa)

Berea de tip Gose isi are originile in Germania, la Leipzig si este o bere nefiltrata din grau facuta cu 50-60% malt din grau care ii ofera un aspect tulbure de culoare galbena dar si un gust proaspat. Berea de tip Gose nu este foarte amara si are o senzatie aspra si piperata datorita folosirii semintelor de coriandru. Ca si berile Berliner Weisse, o bere de tip Gose poate contine sirop pentru aroma si culoare. Are un ABV intre 4.0 – 5.0%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.