Orasele cu cea mai ieftina bere din lume

Spread the love

Cei de la Quartz au preluat un articol mai detaliat despre cat costa un pint de bere (pahar de 473 ml) de pe un site si au ajuns sa faca topul oraselor cu cea mai ieftina bere din lume. Daca te-ai intrebat in ce oras din lume gasesti bere mai ieftina decat apa, iata care sunt rezultatele.

source: qz.com
source: qz.com

Cea mai ieftina bere din lume este in Guangzhou, China, urmata de Manila, din Insulele Filipine . Vorbim despre doua tari in care piata berii se dezvolta foarte repede iar in China, consumul de bere pe cap de locuitor este la un nivel inalt comparativ cu restul tarilor.

Chiar daca in Arabia Saudita preturile sunt foarte mici, este vorba de bere fara alcool pentru ca este interzisa consumul de bauturi alcoolice. Acum ca am vazut care sunt orasele cu cea mai ieftina bere din lume, haideti sa vedem unde gasim si cea mai scumpa bere din lume.

source: qz.com
source: qz.com

In Libia vanzarea de alcool este interzisa prin lege si acelasi lucru se intampla si in Kuwait, doar ca aici vanzarea ilegala de alcool este des intalnita. In Quatar si UAE nu este interzisa vanzarea bauturilor alcoolice, dar consumul lor este restrictionat, acest lucru fiind posibil doar la hotelurile internationale. Cat despre Scandinavia, nu prea exista explicatii, poate doar faptul ca nivelul de viata este mult mai ridicat.

sursa articol si poze

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.