De unde comandam online bere de calitate?

Spread the love

Ma gasesc de multe ori oferind sfaturi cu privire la tipurile de bere pe care cineva ar trebui sa le bea sau nu. Ma rog, e exagerat spus “ar trebui” pentru ca fiecare are preferintele sale, deci ma rezum la niste recomandari in functie de ce cauta ei intr-o bere.

Chiar daca multi dintre cei cu care interactionez nu sunt atat de pasionati de bere, la fel cum sunt eu, am fost placut surprins sa aflu ca am prieteni care comanda bere acasa. Nu ma refer aici la o comanda de 10 baxuri de Ciuc sau alta bere pe care o gasesti in fiecare magazin.  Daca si tu ai vrea sa comanzi bere de calitate (la un pret accesibil) acasa, permite-mi sa-ti fac niste recomandari.

De ce ai comanda bere de calitate si nu ai bea-o intr-un bar?

Sunt mai multe motive aici, dar am sa mentionez numai cateva. Sa zicem ca nu ai chef de iesit in oras sau ca nu-ti place locatia respectiva, chiar daca au bere buna. De asemenea, in orasele mici, posibilitatea de a bea o bere de calitate este aproape inexistenta din cauza lipsei locatiilor specializate.

7 magazine online de unde poti comanda bere de calitate

Le-am cautat si m-am gandit sa vi le ofer si voua. Nu am dat comanda de pe siteurile acestea, de aceea, va rog sa lasati cate-un comentariu la acest articol daca ati cumparat bere de pe oricare din siteurile acestea. Apropo, ordinea este irelevanta, nu sunt puse dupa preferinte.

1) Beer Academy

La o prima analiza a siteului am observat ca au beri pe care nu le gasesti in comert. Poti opta pentru bere de calitate din Anglia, Germania, Belgia, Franta, Irlanda si Scotia sau pentru cadouri si accesorii.

Poti filtra berile dupa culoare, tip sau tara, dar nu se precizeaza suma minima pentru comanda. Aveti transport gratuit in Bucuresti pentru comenzi mai mari de 300 de lei iar in tara livrarea se face prin curier.

2) Beer Stock

De pe Beer Stock.ro puteti comanda peste 50 de sortimente de bere germana. Chiar daca nu este structurata pe tari, oferta lor de bere germana este diversificata. De asemenea, au preturi destul de bune.

Nu am gasit informatii despre comanda minima iar plata se face doar la livrare.

Transport gratuit in Timisoara pentru comenzi mai mari de 300 de lei si transport prin curier (cu posibilitatea de a asigura transportul) pentru restul tarii.

3) Bere Bavareza

Daca ti-e pofta de bere bavareza de calitate, aici este locul potrivit de unde poti da comanda. Gasesti bere produsa de Hacker-Pschorr, multe sortimente la un pret acceptabil (6 lei/sticla). Transportul este gratuit in Bucuresti pentru comenzi mai mari de 250 de lei si pentru 30 de navete in restul tarii. Plata 50% avans si 50% la livrare pentru localitatile din tara (in afara de Bucuresti).

4) Casa Berilor

Casa Berilor, chiar daca are un site foarte slab, are o oferta buna de bere. Poti comanda bere din Anglia, Belgia, Cehia Germania sau Scotia. S-ar putea sa aiba si alte sortimente, dar informatie e structurata ciudat ca sa le analizez pe toate. Nu este specificata comanda minima dar este prezenta o taxa fixa de 20 lei pentru Bucuresti si 15 lei + 1leu/kg pentru restul tarii.

Ultimele doua recomandari sunt BereRO store si Clinica de bere. Nu am detaliat pentru ca oferta nu este diversificata, chiar daca berea este de calitate. La BereRO Store gasiti exclusiv bere craft romaneasca.

Stiti si alte magazine online de unde se poate comanda bere de calitate?

6 Comments

 1. Salut,

  Pot sugera adaugarea pe lista ta a site-ului http://depozitul-de-bere.ro/.
  De aici imi iau eu berea, dar nu pe comanda, pentru ca locuiesc aproape, dar stiu ca trimit si in tara. Au numai bere germana, in mare parte din Bavaria, diverse sortimente si marci (multe marci).

   • comenzile mari sunt calculate pentru reselleri. magazinul fizic și cel online sunt pentru persoane fizice. 40 lei transportul? corect! curierii tarifează la kg. convenția firmei cu cargus e ceva gen 15 lei primul kg, apoi câte 1 leu restul de kg. asta plus TVA. ori o ladă cum are 20 kg, vine cam 40 lei la prima.

  • Niste hoti iti mai cer 1.5 lei pe sticla in plus te momesc si cu naveta si daca se inchid ramai cu sticla si naveta.

   • hoți? ce v-au furat? i-ați dat la poliție? cât despre acei 1.5 lei, sunt garanție pe sticlă. ați dus vreodată sticle cumpărate de la ei și nu ați primit banii? i-ați reclamat la OPC pentru asta? sau ANAF? sau doar vorbiți?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.