Numai mie nu-mi plac cutiile de bere?

Spread the love

Sa ne intelegem, imi place si recomand tuturor sa bea berea la cutie (atunci cand nu este la halba). Nu imi plac insa cutiile de bere existente la noi, majoritatea arata la fel si sunt extrem de plictisitoare. Consider ca si-n acest domeniu se merita sa fii inventiv pentru a atrage un numar cat mai mare de consumatori. Eu sunt un caz aparte pentru ca de fiecare data cand ajung la raionul cu bere din supermarket, ma gandesc sa beau ceva ce n-am mai baut pana atunci. Iau si examinez orice bere, care nu mi-a trecut prin mana pana acum, citesc cam tot ce scrie pe eticheta si dupa aceea iau o decizie. Pentru mine e destul de usor sa fac asta pentru ca berea e un fel de pasiune si deja cunosc anumiti termeni ca lager, stout, ale, care pentru consumatorul obisnuit nu prea prezinta interes. Pentru restul, e cam acelasi lucru si cumpara berea care e cea mai ieftina, intr-o cantitate cat mai mare.

Ei, pentru acest tip de consumatori, cred ca un producator de bere ar trebui sa ia in serios solutia redesign-ului pentru doza de bere. Sa nu fiu lacom si sa ma gandesc si la sticla. Daca stii ca berea ta la doza are un pret asemanator cu celelalte beri de pe raftul supermarketurilor, ti-as recomanda sa investesti putin in aspectul dozei de bere, incat sa nu mai fie la fel de plictisitor.

La acest lucru s-au gandit si altii, printre care Timur Salikhov care a facut un design indraznet pentru cutia cu bere. Rusul s-a gandit ca daca oamenii cumpara cutiile respective pentru berea din ele, de ce sa nu faca un design intuitiv pentru acestia.

Aspectul aceste inovativ al unei cutii de bere ne duce cu gandul mai degraba la o halba decat la o doza. Pentru mine asta e un lucru mult mai atractiv decat cutiile de bere plictisitoare pe care le gasim in comert. Totusi, acest design pentru cutia de bere este unul indraznet, nu cred ca va fi pus in aplicare de vreo companie importanta, in viitorul apropiat. Cu toate acestea, exista unele beri din lume care se bucura de o cutie din aluminiu cu un design frumos, indraznet, care atrage consumatorii. Iata cateva dintre acestea:

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.