Incurcate sunt caile domnului si toate duc la …bere

Spread the love

Ce subiect frumos mi-a picat in mana, mai ales acum cand sute de mii de oameni se pregatesc sa se inghesuie in Iasi, ca sa atinga moastele unei sfinte. Nu am nimic cu fan-clubul lui Dumnezeu pentru ca si eu mai cochetez cu credinta, numai ca atunci cand imi invadati spatiul si incercati sa va impuneti ideile prin astfel de evenimente, n-am cum sa nu reactionez. In fine.

Se zice ca “drumurile domnului” sunt tare incurcate si sunt de acord, numai ca nu stiam ca toate duc spre frigiderul cu bere. Cel putin asta ne arata maicuta care aplica “discountul de 5 degete” si baga sub haine niste bere din frigider, ca n-o vede nimeni. Maicuta, s-au inventat camerele video si tu tocmai ai aparut pe una dintre ele. Nu-ti mai place vinul sfintit de la manastire si aveai pofte trupesti? Pai daca ai vrut o bere, de ce n-ai platit-o?

[tube]5RgcwIhEkL0[/tube]

 De fapt de ce sa privim in ograda vecinilor de peste ocean cand si la noi in tara vedem preoti care injura in aeroporturi, sute de mii de oameni care stau la coada sa bage bani in buzunarele mitropoliei si asa mai departe.

Concluzia e ca berea e atat de buna incat si maicutele si-o doresc :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.