Motorhead si-a lansat propria bere: Bastards Lager

Spread the love

Daca iti place muzica rock atunci ai auzit cu siguranta de Motorhead si de melodii ca Ace of Spades, Born to Kill sau Born to Raise Hell. Ceea ce nu stiai e ca trupa rock tocmai si-a lansat o bere speciala, pentru fanii trupei. Berea se numeste Bastards Lager.

[tube]1iwC2QljLn4[/tube]

Nu e de mirare ca membrii trupei Motorhead iubesc bauturile alcoolice. Au inceput cu vinul Motorhead Shiraz din care s-au vandut peste 250.000 de sticle iar acum trio-ul lanseaza prima bere Motorhead – Bastards Lager. Berea a fost lansata in Suedia cu ocazia festivalului de Rock din aceasta tara si daca va fi primita bine de public, va fi pusa la vanzare in viitor. Chiar daca unii fani Motorhead nu vor avea ocazia sa guste berea ce poarta numele trupei lor preferate, descrierea le spune la ceea ce se pot astepta de la un Bastards Lager.

Motorhead Bastards Lager este o bere cu un gust proaspat si arome de fructe, folosindu-se un malt light. Este usor de baut dar are o latura rock” Este perfecta pentru momentele speciale ca mersul la gratar vara sau la picnic, normal cu muzica rock la max. Bastards Lager are un gust racoritor si o aroma citrica, o bere de calitate care poate fi apreciata de toti fanii Rock’n’roll-ului.

Pentru moment berea este disponibila doar in Suedia, de pe acest site si costa 10RON sticla (19.90SEK) sau 240RON (477SEK) naveta de 24 sticle de 0,33l.

Iata cum arata berea Motorhead Bastards Lager.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.