Targul de bere de la Auchan – Dezamagitor

Spread the love

Am plecat aseara de la birou cu sufletul la gura, numai numai sa ajung la Targul de bere de la Auchan Iasi. Va dati seama ca eram extrem de entuziasmat, mai ales cand am citit ca trebuiau sa fie peste 350 de tipuri si marci de bere din toata lumea. Auchan Iasi este deschis de putin timp insa am fost de 2 ori pana acum, mi-am mai cumparat bere care nu se mai gasea pana acum in Iasi si pentru asta trebuie sa le multumesc. Sunt multumit de sortimentele de bere care exista deja in magazin, chiar daca in scurt timp o sa le termin :).

Cat despre targul de bere care trebuia sa fie in perioada 13-26 am fost extrem de dezamagit. Era pusa o masa la intrare pe care erau asezate maximum 30 de beri diferite. E o diferenta ca de la cer la pamant intre 30 si 350. Sa inteleg ca in aceste 350 de tipuri de bere se incadreaza si berea care deja se comercializa in Auchan? Pai atunci ce mai targ e asta? De fapt sunt 30 de tipuri de bere noua, care nu se gasea in Auchan si inca vreo 100, max. 200 care deja se vindeau. In niciun caz nu se ajunge la 350.

targ de bere auchan

N-am apucat sa vin inca de pe 13 pentru ca am fost plecat din localitate si probabil nu stiu toate variabilele. Poate puteti sa-mi spuneti voi, daca ati observat targul de bere de la Auchan.

Se schimba cumva sortimentele de bere zilnic sau doar astea sunt?

In rest, m-a deranjat faptul ca aia de au facut preturile nu sunt in stare sa dea copy/paste de pe o eticheta. Mai nou se comercializa RODLER, care de fapt era radler toata ziua buna ziua :).

Ce sa fac, am stat minute bune si m-am uitat sa vad ce n-am incercat pana acum si ce s-ar merita sa degust. Am ales sortimente diferite, bere alba, rosie, full si lager obisnuit. Inca nu le-am degustat, sper sa fac asta cat mai curand. Iata ce-am cumparat de la Targul de bere de la Auchan. Oricum, oferta este foarte slaba, asta daca nu se schimba periodic berile expuse…

2 Comments

  1. Eu am fost pe 16-17 parca si nu am gasit mare lucru, am incercat Royal Dutch si inca vreo 2. Am decis sa merg iar dupa 1 saptamana si spre surprinderea mea aveau niste beri foarte interesante care desi le-am mai incercat am fost placut surprins sa vad ca le gasesc acolo ( st.bernardus abt 12, st.bernardus prior ). SI am mai gasit o bere care nu ma asteptam chair deloc sa o gasesc Tokio*, o bere extraordinara cu 18.2% alcool. Pana la urma am gasit o singura bere noua si buna. Se putea si mai rau 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.