Rugbeer – dozatorul de bere pentru rugbysti

Spread the love

Argentina este tara cu cei mai multi fani ai fotbalului, posibil din intreaga lume. Numai ca-n Nord, in regiunea Salta, numita si “Noua Zeelanda a Argentinei”, toata lumea apreciaza rugbyul si nu fotbalul. De aceea, cei de la Berea Salta le-au oferit fanilor rugbyului o experienta inedita. Asa ca au inventat – The Rugbeer Machine, primul dozator de bere din lume care ofera rugbystilor si fanilor rugbyului din intreaga lume posibilitatea de a face ceea ce le place cel mai mult. Acest dozator iti ofera o bere rece …de fiecare data cand il plachezi.

[tube]T67EncQPwNk[/tube]

Desigur ca dozatorul nu-ti da bere daca nu ai forta sa faci un placaj. Forta se masoara prin intermediul unui pussy meter. In plus, in jurul dozatorului se afla o bucata de gazon pentru a simula jocul de rugby iar pe laterale este invelit cu un material care protejeaza persoana care face placajul dar si dozatorul in sine. Conceptul este similar dozatorului de Coca-Cola care iti oferea o doza de bere pentru o imbratisare.

Pe perioada campaniei, s-a vazut o crestere de 25% in vanzarea de bere Salta.

Iata o galerie foto cu Rugbeer- Dozatorul de bere pentru rugbysti si fanii rugby-ului.

Multumesc Claudiu pentru pont!

One comment

  1. vai dar cat de mult mi-as dori unul dintr-asta acasa 😀

    ca la cei 2 m ai mei nu-s cel mai delicat om :)) sa nu mai zic ca m-am dus la un prieten si cand sa-mi scot o bere din frigiderul omului am ramas cu clanta frigiderului in mana :)))

    asa ca, un asemenea dozator e tot ce-mi doresc… sa ma recompenseze cu bere de fiecare data cand sunt mai dur cu el :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.