In Londra poti bea Bere veche de 104 ani de la Olimpiada din Londra din 1908

Spread the love

Englezii din Londra cat si ceilalti turisti venit cu ocazia Olimpiadei de anul acesta pot bea o bere pale ale veche din 1908, cand Londra a gazduit pentru prima data Jocurile Olimpice. Acest lucru este posibil datoritata unei berarii locale care a descoperit o reteta veche de 104 ani.

Dupa 6 luni de cercetare facuta de Beraria Camden Town, un business high-tech pozitionat intr-o zona veche din nordul Londrei a dus la imbutelierea unei bare din 1908, numai bine cu inceperea Olimpiadei de anul acesta. Cei de la berararie o vor produce in editie limitata cu ocazia evenimentelor sportive din Londra.

Ideea a plecat dupa ce au facut un research cu privire la anul 1908 si au gasit existenta unei berarii numita “Camden”. Totul s-a pus in miscare si dupa 6 luni au avut posibilitatea de a “gusta putin din istorie” in ceea ce priveste facerea berii. In 1908 berea despre care vorbim se chema “Elephan Pale Ale” in onoarea barului cu acelasi nume care rezista si-n zilele noastre.

Berea pale ale, originara din 1908 nu a putut fi numita “Olympic pale ale” din cauza unor probleme legate de drepturile de autor si de aceea a ajuns sa se cheme Camden 1908 Pale Ale.

1 Comment Posted

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.