Bere Terapia Platin

Spread the love

Terapia Platin este cel de-al doilea sortiment de bere pe care-l comercializeaza cei de la Clinica de Bere si intra in categoria berilor albe (weissbier) nefiltrate si nepasteurizate. Avand in vedere aceste aspecte, Berea Terapia Platin sa nu se adreseze publicului larg, insa cunoscatorii o apreciaza si o aleg ori de cate ori au ocazia.

Culoarea galben-portocalie, aspectul putin mai tulburel, mireasma de hamei si gustul specific fructuos cu tenta de busuioc al maltului de grau incoltit, precum si spuma fina insa foarte consistenta si durabila, caracterizeaza aceasta specialitate de bere.

Clinica de Bere

Ca si sortimentul de bere Terapia Gold, aceasta bere nefiltrata se produce si se comercializeaza doar in Timisoara, iar in cat despre ingredientele sale, ea este facuta din malt de grau incoltit, de tip Weizen, respectiv malt de orz incoltit, de tip Pilsner, Münchner si Carapils (importat din Germania) dar si hamei de tip Hallertauer Perle, pentru gust amaruri moderat, si Spalter Select pentru aroma. Terapia Platin este o bere proaspata care poate fi consumata doar in cateva locatii (Vezi unde poti bea Berea Terapia, in Timisoara) insa cei care apreciaza o bere nefiltrata sunt clienti fideli.

Bere Terapia Platin

  • Aspect: lichid opalescent, cu sediment prin depunerea drojdiilor din suspensie;
  • Culoare: 11,5 EBC, galben-portocalie;
  • Miros: caracteristic tipului, fructos, fara miros strain de mucegai, de acru;
  • Gust: fructos cu tenta de busuioc al maltului de grau incoltit;
  • Spuma: Berea turnată intr-un pahar special pentru bere trebuie să formeze o spuma fina, compactă si persistentă, iar bulele de bioxid de carbon să se degaje lent.

Bere alba nefiltrata, nepasteurizata – 5% alcool
Anul intrarii pe piata 2011
Produs de Clinica de Bere, Timisoara
Website oficial Clinica de Bere

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.