Cum sa prinzi infractori cu bere gratis

Spread the love

Mai in gluma, mai in serios, e luni si toata lumea e incruntata, suparata ca s-a terminat weekendul. Ma numar si eu printre cei care ar vrea sa bea acum o bere rece. La fel au vrut sa faca si niste infractori din Marea Britanie si au cazut in plasa politistilor :).

Politia din Derbyshire, UK a arestat 19 suspecti dupa ce i-a pacalit ca vor primi bere gratis daca vor suna la un numar de telefon. Intr-o operatiune undercover, politia a trimis scrisori catre zeci de persoane care s-au eschivat de la arest timp de cateva luni. Acestia au fost rugati sa sune la o companie de marketing pentru a primi o lada de bere gratis in scop promotional. Un total de 19 suspecti au fost pacaliti si au sunat la numarul de telefon care in loc sa sune la compania de marketing, suna la politia locala. Au stabilit de comun acord o data si ora cand berea sa fie livrata insa in loc sa se intample acest lucru, suspectii au fost arestati.

Inspectorul sef Graham Mc Laughlin, care a fost capul operatiunei politiste a afirma ca ” Acesti suspecti sunt oameni care au evitat sa fie arestati timp de cateva luni asa ca am folosit altfel de tactici pentru a da de ei. Am facut multe economii prin aceasta operatiune, deoarece, in mod normal sunt cheltuiti foarte multi bani pentru a cauta infractorii.”

sursa: sky NEWS

Asa ca daca va cauta vreo firma sa va dea o lada de bere gratis si stiti ca sunteti cautati de politie, aveti grija 🙂

sursa thumb: trendhunterstatic.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.