Berea si Covrigii de Buzau

Spread the love

Daca ai baut bere la viata ta, atunci ai mancat si covrigei. Berea si covrigii merg mana-n mana la orice eveniment in care berea este pe masa. Nici nu e de mirare ca in toate barurile, cele cu specific pentru iubitorii de bere, pe masa ai intotdeauna covrigei. Fie ca sunt cu sare, vanilati sau orice altfel de covrigei, pot aduce voia buna, impreuna cu o bere rece, desigur. Am putea spune ca berea buna si covrigeii trebuie impartiti cu toti prietenii pentru ca aduc voia buna.

Covrigeii si berea merg mana-n mana in orice bar unde te intalnesti cu prietenii ca sa stai de vorba, sunt bineveniti si la prieteni acasa cand va strangeti sa va uitati la un meci de fotbal. Ce mai, sunt ca ying si yang, ca sarea-n bucate. Tot vorbind de covrigei, imi plac destul de mult reclamele de la Covrigii de Buzau, de la Boromir pentru ca vrand nevrand se incadreaza in tipologia reclamelor de la bere. Filmuletele sunt facute sa fie amuzante dar si sa prezinte produsul fara ocolisuri.

In Romania, iubitorii de bere si covrigei nu prea sunt inventivi, dar in alte tari din lume, unii au dus aceasta “industrie” la un alt nivel. De exemplu, habar nu stiai ca un bar din Chicago, SUA a facut prima bere care …are gust de covrigei sau ca exista bezele care au gust de bere si covrigei:

sursa

Dar asta e “la ei”, nu va puneti cu iubitorii de bere si de covrigei cand vine vorba despre inventivitate. Imi plac covrigeii de Buzau cand ma uit singur la meci acasa sau cand ma intalnesc cu prietenii. Impreuna cu berea rece, ei pornesc conversatia si te ajuta si cu consumul berii, nu cumva sa te imbeti prea repede.  Ma enerveaza totusi acele momente in care esti cu prietenii la o bere la halba, pe masa sunt covrigeii deliciosi, te duci pana la baie si cand te intorci, covrigeii dispar ca prin minune :)).

Covrigii, fie ei ca sunt de la Buzau, facuti de Boromir sau orice altfel de covrigei, ei trebuie impartiti cu prietenii sau cu familia, poate chiar si cu strainii :). N-am vazut om pana acum care atunci cand bea bere sa refuze o portie de covrigei.

De ce ai vrea sa imparti cu ceilalti Covrigii de Buzau de la Boromir? Simplu:

  • Sunt deliciosi,
  • Sunt multi,
  • Sunt ieftini,
  • Merg cu berea rece din fata ta.

Faza amuzanta e ca indiferent de povestirea pe care as spune-o despre bere si covrigei, invatatura e aceeasi: lucrurile bune trebuie impartite cu cei dragi, iar berea si covrigeii sunt unele dintre micile detalii care ne ajuta sa radem, glumim si sa discutam cu cei dragi. Fie ca-i mananci singur, fie ca ii imparti cu ceilalti (chiar daca nu vrei :)) ) covrigii te ajuta sa savurezi berea rece.

Si ca sa vedeti ca berea si covrigii merg mana-n mana chiar si-n cele mai neobisnuite ipostaze, va arat un filmulet despre cum sa faci inghetata cu gust de bere si covrigi 🙂

Articolul asta este scris pentru concursul blogal initiative – Covrigii de Buzau de la Boromir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.