Cum deschidem o bere folosind…o bricheta

Spread the love

M-am gandit sa-i dau bice in continuare cu chestiile alea putin mai necunoscute din lumea berii, iar daca ieri v-am aratat cum deschidem o sticla de bere cu alta sticla de bere astazi o sa vedeti cum se deschide o bere folosind…o bricheta. Probabil ca multi dintre voi stiu deja trucul asta, insa trebuie sa-l “punem la caiet” pentru posteritate :). Fie ca vrei sa-ti impresionezi prietenii la o petrecere sau doar pentru ca ti-e sete si nu ai cu ce sa desfaci sticla, ia-ti bricheta (in cazul meu, cere bricheta unui fumator) si desfa-ti sticla de bere (like a boss).

Ca si in articolul precedent, incepem cu video, sub care aveti cativa pasi simpli.

[tube]ieK3_X6Vc5c[/tube]

  • Apucati cu mana stanga (mana mai slaba in cazul meu) sticla de bere de gat, avand degetul mare strans in jurul gatului, fix sub capac.
  • Luati o bricheta (in mana dominanta, mai puternica) si folosind bucata de plastic (cea de jos, nu partea cu mecanismul) asezati-o perpendicular sub capacul sticlei.
  • Strangeti mana dreapta sub forma de pumn tinand bricheta intre degetul aratator si degetul mare.
  • Tineti strans sticla cu cealalta mana pentru a aplica presiune si printr-o miscare “dintr-o bucata” folositi bricheta pe post de levier, miscand mana dreapta in jos si tinand degetul mare deasupra ca punct de sprijin.
  • Capacul ar trebui sa sara fara probleme. S-ar putea insa sa incercati de mai multe ori pentru a fi siguri ca nimeriti miscarea din prima. Aveti totusi grija sa nu indreptati sticla de bere catre fata voastra sau a celorlalti.

Exista si o altfel de metoda pentru a deschide berea folosind o bricheta, variaza doar modul in care tineti bricheta 🙂

[tube]Ly24ycL1lRI[/tube]

Ma gandesc cu ce-am mai putea deschide sticlele de bere si revin cu alte articole 🙂 Nu uitati ca berea se bea responsabil si intr-un spatiu adecvat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.