Cum deschidem o bere folosind…o alta bere

Spread the love

Nu de putine ori m-am trezit ca eram la prieteni sau chiar acasa (cu toate ca-i greu de crezut partea asta 🙂 ), eram toti cu o bere in mana insa nimeni nu avea desfacatorul pentru capace de bere. Cam pe atunci venea fiecare cu metoda lui, una mai periculoasa decat cealalta. Cea mai stupida (chiar daca functioneaza) este sa deschizi sticla de bere cu maselele. Am testat-o si merge, insa cand eram mai tanar si aveam dinti mai buni :). Nu o recomand nimanui, va puteti ciobi dintii, taia gingiile etc.

Sa revenim la partea frumoasa a articolului. Sa zicem ca esti la un party si nimeni nu gaseste desfacatorul pentru capace. Ce faci? Nimic mai simplu: desfaci o bere cu alta bere. Ca sa vedeti exact cum se face, va invit sa vedeti videoclipul urmator care explica destul de clar procedeul. Mai jos aveti cei 5 pasi simpli pentru a deschide o bere cu alta bere.

[tube]nrKTKQVsib4[/tube]

  1. Puneti palma pe gatul primei sticle si tineti strans.
  2. Tineti ferm sticla cu fundul pe masa.
  3. Luati cea de-a doua bere si apucati-o cu cealalta mana, exact de sub gatul sticlei. (Ar fi util sa faceti asta cu mana mai puternica)
  4. Asezati cea de-a doua bere cu varful capacului sub zimtii capacului primei sticle.
  5. Folosind a doua sticla pentru balans apasati cu mana si deschideti prima sticla de bere.

Ma scuzati, dar mai explicit de atat nu puteam fi 🙂

O sa urmeze si alte articole despre cum poti deschide o sticla de bere folosind…diverse lucruri pe care le avem la indemana :).

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.