Cum bem cu adevarat o bere [Infografic]

Spread the love

A bea cu adevarat o bere inseamna a bea o bere si de a profita la maximum de experienta aceasta. Daca-ti place sa bei bere direct din sticla, nu cred ca articolul asta e pentru tine. Acum, pentru restul, infograficul acesta, realizat de un site care n-are nicio legatura cu berea ne arata cateva lucruri importante din lumea berii. O sa vedeti cateva despre food pairing, istoria berii si altele.

Ce trebuie sa retineti:

  • Berea nu se bea foarte rece ci la temperaturi putin mai scazute decat temperatura camerei. Unele arome nu pot fi simtite daca berea are o temperatura apropiata de 1-2 grade celsius. Daca beti o bere bruna, e bine sa fie la temperatura camerei, pentru a va putea bucura 100% de gustul acesteia.
  • O bere buna merita un fel de mancare pe masura. Alatura berii tale mancarea potrivita, de exemplu un porter merge bine cu o friptura la gratar.
  • Berea nu se bea doar pentru distractie ci si pentru ca face bine la organism. Ajuta in prevenirea bolii de inima, diabetului si unor boli psihice dar si imbunatateste starea generala a organismului.
  • Nu uitati ca berea se bea cu moderatie, daca e posibil cu o mancare buna.

Iata si infograficul:

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.