Inghetata cu gust de bere, pe cand si la noi?

Spread the love

Ce mi-as fi dorit ca prin 2008, cand am stat 3 luni si ceva in SUA sa fi avut aceeasi pasiune pentru bere pe care o am acum. Pacat ca m-am desteptat mai tarziu, la fel ca si astia care au facut inghetata cu gust de bere. Din plasa cu idei de succes evident pe care si eu as fi putut sa le fac dar nu m-am gandit niciodata apare inghetata cu gust bere, dar nu orice fel de bere ci Guinness sau Samuel Adams.

Inghetata de la americani, Brewer’s Cow vine in mai multe sortimente si chiar daca are gust de bere, are 0% alcool (acesta se evapora in timpul fabricarii). Asta ca sa nu deveniti alcoolici mancand inghetata :).

Inghetata cu gust de bere, pentru “oameni mari” este ceva inedit in lumea deserturilor, a aparut de cateva ori in The NY Times si se serveste numai in restaurante de 5 stele sau in baruri cu specific irlandez. Inghetata cu gust de bere vine in 4 arome delicioase:

  • The Brewer’s Cow Black & Tan (facuta cu bere Guinness)
  • The Brewer’s Cow Ten Penny Beer Nut Parfait (facuta cu Ten Penny Ale)
  • The Brewer’s Cow Bavarian Beer Brittle (facuta cu Samual Adams)
  • The Brewer’s Cow Chocolate Truffle Stout (facuta cu berea Thomas Hooker)

Pretul pentru inghetata cu gust de bere Brewer’s Cow ajunge la 67$ (un six pack) si se trimite oriunde in Statele Unite. La noi, mai tarziu…adica niciodata. Ceva-mi zice ca mai degraba fac acasa inghetata cu bere decat sa astept sa se produca asa ceva in Romania.

sursa

One comment

  1. Eu cred că ar fi bine să-ți deschizi o cârciumă, o ceva, unde să vinzi diferite produse fabricate cu bere.

    Dacă afacerea funcționează vreau și eu o parte din profit 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.