Armin van Buuren sprijina consumul moderat de alcool

Spread the love

Armin van Buuren a lansat o melodie numita “Save my Night”, care incurajeaza si celebreaza comportamentul moderat. Difuzata in 42 de tari, melodia poate fi ascultata de fanii muzicii trance de pe toate continentele.

Ceea ce nu stiati e faptul ca Armin a incheiat un contract cu Heineken pentru prima campanie ce promoveaza consumul responsabil in randul tinerilor adulti care consuma alcool pe ringul de dans si in jurul acestuia. Campania globala numita “Dance More, Drink Slow” transmite un mesaj puternic de consum responsabil si are o abordare noua si inedita.

Iata un interviu pe care Armin van Buuren l-a acordat pentru publicul sau din Romania, cu intrebari trimise direct din tara noastra.

[tube]J1utH_9Vs-8[/tube]

Campania “Dance More, Drink Slow” va fi sustinuta si prin intermediul filmului “The Experiment”, care il are ca protagonist pe Armin van Buuren. Experimentul social a fost realizat in doua seri in acelasi club, dar cu DJ diferiti. Filmul arata cum un DJ poate influenta comportamentul oamenilor facandu-i sa danseze mai mult si astfel sa consume alcool cu moderatie. “The Experiment” evalueaza posibilitatile nelimitate care apar in mod natural intr-o seara petrecuta in club, cand se consuma alcool in mod responsabil.

[tube]09maTE5q4Jk[/tube]

Campania se va desfasura in peste 20 tari si va fi sustinuta printr-o serie de activitati experimentale integrate, adresate tinerilor adulti care petrec o seara in oras.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.