Berea Game of Thrones – Take the Black Stout apare in 2013

Spread the love

Chiar daca nu ma numar printre fanii serialului Game of Thrones, apreciez orice bere noua lansata, care are ceva special fata de un simplu lager. Din cate am inteles, tocmai s-a terminat sezonul 3 si cu ocazia aceasta, HBO Global Licensing si Fabrica de Bere Ommegang vor lansa o bere speciala.

Game of Thrones s-a mai bucurat de o bere care i-a purtat numele si in trecut, vorbim aici desigur despre Iron Throne Blonde Ale. Se pare ca actiunea din sezonul care s-a terminat a fost putin mai intunecata, iar producatorii, impreuna cu fabrica de bere din New York, USA, au lansat berea numita Game of Thrones – Take the Black Stout. Berea va avea un ABV de 7%, si va fi comercializata la sticle de 0,75ml cat si la keg.

In articolul pe care l-am citit se spunea doar ca Ommegang va produce o cantitate dubla de  bere Take the Black Stout fata de Iron Throne Blonde Ale dar nu se mentiona motivul pentru care aceasta bere ar avea ceva special fata de un stout obisnuit. Speram sa nu fie doar o bere lansata pentru publicitate si dupa ce am analizat mai bine ambalajul, am vazut ca ea va contine anason si radacina de lemn dulce, ceea ce ma duce cu gandul la un gust destul de dulce, chiar si pentru un stout.

Berea va fi lansata in toamna anului 2013.

bere game of thrones take the black stout

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.