Bere Silva

Spread the love

Silva este o marca de bere premium cu toate caracteristicile “speciei” din care face parte: gust aromat (concentratie ridicata de hamei), culoare galben aurie, limpede, spuma bogata si prospetime continua datorita dioxidului de carbon din compozitie. Bautorii de bere Silva o pot savura in doua sortimente: blonda – Silva Original Pils (5.1% alcool, extract primar 11,8° P) si bruna – Silva Strong Dark Beer (concentratie de alcool de 7% si extrat primar de 16° P).

silva bere brunaSilva este originara din Transilvania, nascuta din pasiunea oamenilor locului, care au facut ca aceasta bautura sa fie in topul celor mai bune beri din Romania inca din 1989. In 1991, a fost rebranduita si introdusa din nou pe piata romaneasca, pentru ca in 1996 sa vina si in varianta strong – bere Silva Dark – dupa o reteta originala belgiana, fara coloranti artificiali. In 2007, producatorii i-au pus “guler” pe gat alaturi de alte actiuni menite sa modernizeze acest brand (elemente atractive de design, idei noi de atragere a consumatorului). Marca de bere Silva face parte din segmentul Premium fiind un produs autentic romanesc. Numele te duce cu gandul la cuvantul “silva” din limba latina, care inseamna padure, de aici si asocierea cu puritate, naturalete, durata. Profilul consumatorului de bere Silva: rafinat, pretentios, oameni care stiu sa recunoasca adevaratele valori romanesti (sloganul folosit: “Recunoaste valoarea”) si care beau bere din placere.

Producatorul acestei beri este Heineken Romania, in trecut ea mai facand parte si din portofoliul berarilor austrieci de la Brau Union.

Atat Silva Original Pils, cat si Silva Strong Dark vin ambalate in: Sticla 0.5l, Doza 0.5l, 6pack doze 0.5l si Keg de 30l.

Bere Blonda, 5,1% alcool
Anul intrarii pe piata romaneasca: 1989
Produs de Heineken Romania.

sursa thumb: http://www.ratatouille.ro/, imagine: http://wetravelworld.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.