Spread the love

“Spui bere Stejar, spui bautura puternica pentru barbati, si nu pusti care se bat in numarul de sticle consumate intr-o noapte de pomina” amintea un om celebru, pasionat printre altele si de consumul de tuica, whiskey, etc. Si nu era departe de adevar, aceasta marca de bere fiind cunoscuta mai ales in randul persoanelor trecute de prima tinerete, de esenta tare. De aici si asocierea cu un sport cat se poate de barbatesc – rugby-ul, jucatorii fiind recunoscuti in lumea sportului cu balonul oval sub numele de “stejari”. Sortimentul de bere Stejar Strong are in componenta 7% alcool, iar extractul primar este cu aproximativ 30% mai puternic decat o bere obisnuita, aceasta confundandu-se cu experienta unui gust intens, bine conturat, fara umbra de compromis.

In 2005, Stejarul si-a lasat pentru prima data “crengile” deasupra consumatorilor romani ca marca independenta pe palierul berii cu o concentratie ridicata de alcool. In 2010 s-a relansat cu un continut de alcool de 7% in cadrul competitiei IRB Nations Cup in prezenta a peste 300 de jucatori si fani ai rugby-ului, dar si a catorva nume importante din showbiz-ul romanesc: Radu Valahu, Ion Oncescu, Sorin Danescu – Vita de Vie, Luna Amara, Les Elephantes Bizzaire sau bloggeri ca Marius Matache, Adrian Ciubotaru, Toma Nicolau, Alex Ciuca si altii. In cadrul aceluiasi eveniment, s-a semnat si un parteneriat intre Stejar si Federatia Romana de Rugby, care a dat nastere comunitatii “Stejar Rugby Club” ce isi propune sa adune barbati pasionati de rugby (“barbati de esenta tare”).

Stejar vine in intampinarea poftelor fanilor sai cu urmatoarele variante de comercializare: doza 0.5l, sticla returnabila 0.5l, PET 2l si Draft Bere Stejar 50l (pentru fanatici).

Bere strong 7% alcool
Anul intrarii pe piata romaneasca: 2005 (2010 – strong)
Produs de URSUS Breweries.
Website oficial: http://www.bereastejar.ro/

sursa thumb: http://www.rugby.ro/ imagine: http://www.adplayers.ro

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.