Bere Redd’s

Spread the love

Redd’s este prima marca de bere adresata direct femeilor (“Too tasty for men”) realizata de Ursus Breweries in cadrul segmentului berilor cu arome – flavored beers. Pretentios din fire, sexul frumos a cautat mai mereu aromele fructate si, implicit, sa scape de gustul amarui al berii, lucru realizat pe deplin de noua bere Redd’s, care aminteste printre altele si de sampania pe care o servim la ocazii speciale.

Ursus Breweries nu a facut nimic altceva decat sa continue istoria berilor produse inca din antichitate, cand oamenii puneau in bere si fructe pe langa ingredientele obisnuite, dandu-i o savoare aparte, inedita produsului final. In 2008, a aparut primul tip de bere Redd’s – Redd’s Fresh cu gust de lamaie (medaliata cu argint, in 2009, de International Institute for Quality Selections-Monde Selection din Belgia). Redd’s Fresh are si o surioara, pe nume Redd’s Sun – cu aroma de guava si lamaie verde. Contrar simturilor care te incearca atunci cand pui la gura o bere Redd’s, e bine de stiut ca aceasta pastreaza calitatea berii standard: in mare parte aceleasi ingrediente folosite (apa, malt si drojdie), dar si o concentratie de alcool de 4.5%. Deci, consumati cu moderatie!

In 2009 a avut loc si un mare scandal pe tema acestui produs, Directia de Sanatate Publica Sibiu retragand de pe piata nu mai putin de 68 de hectolitri de bere Redd’s la sticla verde 0.55l, 0.33l si doza 0.5l, pentru folosirea unui aditiv interzis spre folosirea in produsele alimentare, si anume acidul malic, utilizat ca si acidifiant, compus de aroma si stabilizator.

Bere 4,5% alcool
Anul intrarii pe piata romaneasca: 2008
Produs de URSUS Breweries
Website oficial: http://www.ursus-breweries.ro/marci/redd-s/

sursa thumb: http://www.beerclub.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.