Bere Pilsner Urquell

Spread the love

O noua marca de bere produsa de cei de la Ursus Breweries si o istorie impresionanta care ne trimite inapoi in timp, in anul 1842, in orasul Plzen din Boemia (Cehia de astazi), cand a fost facuta prima bere Pilsner Urquell blonda. Calitatea sa nemaiintalnita pana atunci, a facut ca Pilsner Urquell sa fie exportata si in restul Imperiului Austro-Ungar, apoi in Europa si, in cele din urma, in intreaga lume.

La 50 de ani de la infiintarea fabricii de bere Pilsner Urquell, s-au construit ziduri si porti imense ce aveau rolul de a proteja reteta succesului ce statea in spatele procesului de fabricatie. Revenind in prezent, Pilsner Urquell are puncte comune cu domeniul artistic, arta fotografica in special. Principal sustinator al International Photography Awards, din care fac parte Competita IPA, Premiile Lucie (cunoscute ca “Oscarurile artei fotografice”) si seria de carti si expozitii ale Premiilor IPA (prin care se promoveaza arta fotografica), concursul se adreseaza deopotriva fotografilor profesionisti, cat si amatorilor (premiul “Tanarul talent al anului”).

Valorile promovate de Pilsner Urquell sunt urmatoarele: autenticitate, inspiratie, incredere in sine, integritate, discernamant si alegeri fundamentale pentru cunoastere.

Foloseste sloganul ” Bere Pilsner Urquell – gustul adevarat al berii”, caracterizandu-se printr-o culoare aurie, un bun echilibru intre dulce si amar, spuma sa cremoasa si cu o densitate ridicata, extract primar 11.6 P si un continut alcoolic nu mai mare de 4.4%. Pe piata din Romania poate fi gasita in urmatoarele forme: sticla non-returnabila de 0,33l, butoi tip Keg de 30l sau Multipack de carton 6 sticle non-returnabile de 0,33l.

Bere 4,4% alcool
Anul primei aparitii: 1842, tara de origine: Cehia
Comercializat de Ursus Breweries
Website oficial (EN) – http://www.pilsner-urquell.com/in
Informatii in limba Romana: http://www.ursus-breweries.ro/marci/pilsner-urquell/

Sursa thumb&imagine: http://popsop.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.