Bere Beck’s

Spread the love

Brauerei Beck & Co a fost o fabrica de bere germana, patronata de mai multe familii din nordul orasului Bremen si vanduta mai apoi pentru 1.8 miliarde de euro catre Interbrew. Fabrica de bere Beck’s a luat fiinta in 1873 cu titlul de Kaiserbrauerei Beck & May o.H.G, o prescurtare provenita de la numele proprietarilor: Lüder Rutenberg, Heinrich Beck si Thomas May. In 1875, Thomas a parasit corabia – Kaiserbrauerei Beck & Co.

sursa: thumbs.dreamstime.com

Fabrica de bere Beck’s se numara printre cei cinci giganti producatori de bere in Germania, dar nu se afla pe primul loc, desi vanzarile sunt pe un trend ascendent. Pe langa miile de hectolitri de bere Beck’s produsi, fabrica mai proceseaza si marci autohtone, cum ar fi Lowenbrau si Hasseröder. Evolutia aceste marci de bere se datoreaza si situarii orasului Bremen, un oras port care a inlesnit transportarea berii catre diverse destinatii. Astfel, Bremenul a devenit centrul de putere al berii, exportand in peste 100 de tari: Marea Britanie (cea mai mare piata de desfacere), Statele Unite ale Americii, Italia, Australia, Romania, Ucraina, Rusia. Pana si in Namibia s-a ajuns sa se produca sub licenta.

La un moment dat, se iscase si o mica discutie in ceea ce privestea respectarea Legii puritatii de catre Beck’s, aplanata imediat prin introducerea unui amendament care atesta calitatea drojdiei folosite la fabricarea berii.

Beck’s poate fi gasita in urmatoarele sortimente: Beck’s, Haake Beck, Beck’s Blue (fara alcool), Beck’s Premier Light, Beck’s Gold, Beck’s Green Lemon, Beck’s Green Lemon Alcohol Free, Beck’s Chilled Orange, Beck’s Level 7, Beck’s Ice, Beck’s NEXT, Beck’s Dark, Beck’s Oktoberfest (doar in Statele Unite), Beck’s VIER.

Bere 5% alcool
Anul intrarii pe piata 1873, bere de origine germana
Produs de Bergenbier Romania (fost InBev)
Website oficial (EN) – http://www.becks.com
Informatii in limba Romana: http://becks.ro/

Sursa thumb: http://www.whatalesyou.co.uk/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.