Bere Peroni Nastro Azzuro

Spread the love

Aceasta marca de bere soseste din Italia, este produsa de Ursus Breweries parte a concernului sud african (care mai produce si: Timisoreana, Redd’s, Ciucas, Stejar, Azuga, Pilsner Urquell, Miller Genuine Draft, Grolsch, Ursus) si reprezinta o combinatie intre doua beri facute la fabrica Birra Peroni: Peroni si Nastro Azzurro. Istoria marcii de bere Peroni Nastro Azzurro porneste din anul 1846, cand Francesco Peroni a deschis prima fabrica de bere in Vigevano. Un sfert de secol mai tarziu, in 1872, Peroni devine principala bere a casei regale. La inceputul anilor ’90, apar si primele reclame la fabrica de bere Peroni Nastro Azzurro – Birra Peroni. In 1963 are loc lansarea marcii premium Nastro Azzurro (din italiana, “panglica albastra”) , iar in ’65 este importata in Statele Unite ale Americii si Marea Britanie.

sursa: upload.wikimedia.org

In 2005, are loc relansarea globala a marcii de bere Peroni Nastro Azzurro, in luna martie apare si in Romania, concomitent cu Marea Britanie. Peroni Nastro Azzurro are o eleganta aparte, specifica poporului italian, profilul consumatorului confundandu-se cu pasiunea si modul deosebit de a face lucrurile; totodata creativ, cu o dara de indrazneala, atitudine si spirit de incredere.

Aceasta bere poate fi gasita sub urmatoarele metode de ambalare: Sticla non-returnabila de 0,33l, Sticla returnabila de 0,5l, Butoiul de 30l, Doza in relief 0,5l, Multipack de carton 6* sticla non-returnabila de 0,33l sau Multipack de carton 6 Doza in relief 0,5l. Usor de recunoscut: gust racoritor, un pic acidulata, un gust amarui aproape insesizabil si continut alcoolic de maxim 5.1%, la 11,45% extract primar, o bere usoara, digerabila si pentru sexul frumos.

Bere 5,1% alcool
Anul intrarii pe piata romaneasca: 2005
Produs de Ursus Breweries
Website oficial (EN) – http://www.peroniitaly.com/
Informatii in limba Romana: http://peroniitaly.ro/

Sursa thumb: http://www.beeradvice.com.au

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.