Heineken Romania produce bere Gosser cu concentratie alcoolica de 5.3%, putin colorata si cu o reteta unica prin adaugarea de mai mult hamei, combinat cu aroma maltului. A aparut in Romania printr-o serie de reclame TV cu un slogan nitel complicat si, in acelasi timp, pentru un public restrans: “Gut, Besser, Goser”. In Austria, tara de provenienta, Gosser este o marca de bere foarte cunoscuta, ambalata sobru, blonda, cu o carbonatie care nu trece de medie si un parfum foarte usor de smalt.
Se caracterizeaza prin amprenta unica a fertilitatii montane din care provine, ingrediente de o puritate desavarsita si o culoare stralucitoare de chihlimbar ce se pastreaza datorita tehnologiei de fabricare. Profilul consumatorului de bere Gosser: barbati a caror variaza intre 28 si 45 de ani, cu un salariu mediu spre mare si o aplecare spre segmentul premium. Lideri cu principii si valori bine stabilite, adevarati cunoscatori, oameni care apreciaza gustul unei beri reci cu calitati speciale si savoare subtila.
Gosser a atins pentru prima data pamantul romanesc in anul 2002 pentru a-si consolida locul ocupat in segmentul premium, prima campanie de promovare agresiva venind sase ani mai tarziu. Fabricile de bere Gosser se gasesc in unitatile de productie de la Miercurea Ciuc, Constanta, Targu Mures si Craiova, acolo unde se mai produc si Schlossgold, Silva, Ciuc, Golden Brau, Bucegi, Gambrinus, Harghita sau Hategana, marci de bere ce fac parte din concernul Heineken.
Aceasta marca de bere poate fi consumata in urmatoarele variante: Sticla 0.33l, Sticla 0.5l, PET 1l, Doza 0.5l, 6 pack bottle 0.5l, 6 pack can 0.5l si Keg 30l.
Bere 5,3% alcool
Anul intrarii pe piata romaneasca: 2002
Produs de Heineken Romania
Website oficial (AT) – http://www.goesser.at/
Informatii in limba Romana: http://heinekenromania.ro/ro/marca_gosser