Bere Holsten

Spread the love

Holsten este o marca de bere germana inca din anul 1879, anul ei de nastere ca urmare a unei retete originale ce respecta intru totul Legea Germana a Puritatii Berii. Produsa in Romania de URBB, ea se adreseaza persoanelor nonconformiste, dornice de a experimenta senzatia de nou si de a se bucura de un gust deosebit. Specificul gustului de bere Holsten Premium se caracterizeaza printr-un miros tipator de orz si iarba proaspat tunsa, de hamei abia inflorit (senzatia apare abia dupa cateva momente, te surprinde) si aroma bine definita.

sursa: www.comvort.com

In anul 2007, United Romanian Breweries Bereprod a facut investitii de peste un milion de euro pentru promovarea marcii de bere Holsten pe o piata in care, cu un an in urma, vanzarile de bere crescusera cu 50-75% fata de anul precedent (150.000 de hectolitri de bere Holsten fata de aproape 100.000 in 2005). Rezultatele au fost culese imediat, in prima parte a anului 2007 inregistrandu-se un plus de 10%, fapt ce a condus si la o concluzie: Holsten detinea 1% din intreaga piata a berii si 10% din segmentul premium.

La trei ani distanta, a aparut pe piata si Holsten la PET de 2L, adresata exclusiv barbatilor innebuniti dupa gustul autentic care isi pastreaza calitatea la fiecare destupare. Cu un continut alcoolic de 5%, berea Holsten se alatura celorlalte sase colege ale sale: Skol, Tuborg, Carlsberg, Holsten, Guinness si Kilkenny. Principalele ingrediente folosite: apa, malt din orz si hamei, fara porumbul care sa ii ia din amareala care o face atat de speciala printre consumatorii sai fideli (publicul tinta: oameni obisnuiti, cu studii medii).

 • Aspect: lichid limpede, cu luciu caracteristic, fara impuritati
 • Culoare: galben pai
 • Miros: caracteristic, cu aroma de hamei
 • Gust: caracteristic, amarui, placut
 • Spuma: alba, consistenta, persistenta

Bere 5% alcool
Anul intrarii pe piata romaneasca: mai 2005
Produs de United Romanian Breweries Bereprod (URBB)
Website oficial (DE) – http://www.holsten-pilsener.de/
Informatii in limba Romana: http://tuborg.pressroom.ro/holsten.html 

8 Comments Posted

 1. Fratilor pot spune ,ca berea verii 2015,este berea Holsten.La Craiova , berea rece ,astampara setea oltenilor,dupa o zi caniculara.Recunosc ,m-ati convins.

  • am consumat vre-un an,de la aparitia ei pe piata,a fost ok! dar acum e pisat!v-ati facut ce cacat,berarii ….lii!!in afara de porumb oparit si apa din Dunare,nimic nu mai aveti de adaugat!+reclama ce cacat,ce o faceti!ordinarilor!!!

 2. Am castigat o naveta de bere.
  La telefon cand am intrebat de premiu , mi sa vorbit numai in nas de un domn pe nume Cosmin Brandiu.
  I-mi pare foarte rau dar in stilul asta va duceti la fund…
  Pacat de bere ca nu este rea…
  Profesionalismul vostru este la pamant!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.