Spread the love

Ciuc este o marca de bere de tip Pils (de fermentatie joasa), blonda, cu o concentratie de 5% alcool si un extract primar de 11.5° P. Produsa pentru prima data in Miercurea Ciuc, anul 1975, aceasta s-a remarcat prin gustul unic datorat calitatii apei din Muntii Harghita si de calitatea extraordinara a hameiului si maltului. In 2007, a avut o relansare a ambalajului de bere Ciuc, in sensul ca nu s-a mai mizat pe forma scutului de pe eticheta, ci pe culoare rosie combinat cu mult auriu.

informatii bere ciucSituati in segmentul Premium, ca si bautura, consumatorii de bere Ciuc sunt barbati prietenosi, maturi, optimisti in ceea ce priveste viitorul. Separat de gustul unic al berii, Ciuc a ajuns pe buzele tuturor cu un slogan devenit proverbial intre timp: Ciuc, inca una si ma duc!

Heineken Romania le-a propus consumatorilor de bere Ciuc cinci variante de consum, dupa cum urmeaza: sticla verde de 0.5 l care vine impreuna cu capacul cu inel pentru evitarea situatiilor in care apelai la coltul mesei sau la alte obiecte de prin casa total nepotrivite acestei operatiuni, doza de 0.5l – ca si sticla de 0.5l, ea vine in straie verzi pentru o recunoastere mai rapida pe raftul supermarketului, iar daca se anunta destrabalare poti apela oricand la 6pack pentru a va usura munca atat la carat, cat si la depozitat, sticla de 1l – pentru cel care considera pierdere de timp coboratul din pat si mersul la frigider ori de cate ori se termina doza. Si sticla de 0.33l, ideala pentru petrecerile in care simti nevoia sa o faci pe interesantul, dar nu poti ingurgita prea multa … ca dauneaza.

Bere blonda, 5% alcool
In comert: sticla 0,5L, doza 0,5L, PET 1L, KEG 50L
 (la producator)
Anul intrarii pe piata romaneasca: 1975
Website: http://heinekenromania.ro/ro/marca_ciuc

 sursa imagine: smokingmusket.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.