Bere Burger

Spread the love

Marca de bere Burger este produsa de S.C. European Drinks S.A si foloseste ca ingrediente apa, malt, hamei si malai. Cu o concentratie de 4.8% si un extract primar de 11, Burger se afirma ca o bere limpede, curata si cu un gust unic, rafinat.

campania burgerIn 2004, consumatorii de bere Burger au fost cei mai numerosi, nu mai putin de 14,14% din cota de piata (conform studiului efectuat de Gfk Consumer Scan) apartinandu-i bauturii premiate laboratorul DOEMENS WBA-Technikum GmbH din Germania cu ocazia testelor de calitate, in urma carora mostra de bere Bürger Premium Pils a strans un total de 98 de puncte din 100 disponibile. Laboratorul Doemens a pus-o in categoria berilor Premium dupa stabilirea unor calitati de invidiat, precum: claritatea stralucitoare, spuma consistenta, stabila, aroma usoara de hamei, culoare galben-deschis, amareala puternica si tipica, in acelasi timp, pentru acest tip de bere. O bere care se adreseaza unei game largi de consumatori prin tipurile de ambalaje in care este prezentata: sticla de 0.5 l, doza de 0.5 l si Pet de 0.5, 1 si 2 l. In popor, este perceputa ca o bere destinata omului de conditie medie spre sarac, a carui singura sursa de bani este jobul, si ala prost platit, motiv numai bun pentru a mai trage o “dusca”.

De-a lungul timpului, fabrica de bere Burger de la Draganesti (care mai produce si Servus sau Meister) a fost pusa gaj de fratii Micula, proprietarii de drept ai European Drinks, Rieni Drinks si Scandic Distilleries, pentru dezvoltarea afacerilor in contul unei sume de 61 milioane lei imprumutate de la Banca Comerciala Romana.

Bere blonda de tip Lager, 4,8% alcool
In comert: sticla 0,5L, doza 0,5L, PET 0,5L, 1L, 2L
Intrata pe piata romaneasca in: 2003
Webiste: http://www.burger.ro/ 

sursa thumb: burger.ro, strategic.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.