Un truc util pentru drojdierii de bere

Spread the love

Stati putin. Cand zic drojdier de bere nu ma refer la acele persoane dintr-o berarie care au grija de nivelul si concentratia de drojdie din bere. Nu, nici macar pe aproape. In Moinesti, le ziceam drojdieri celor care nu faceau altceva, toata ziua, decat sa cumpere alcool si sa-l dea pe gat.  Hai poate ca e dus la extrem insa urmatorul truc li se adreseaza lor si mai putin oamenilor obisnuiti. Cu toate ca si eu am momente cand as vrea sa beau o bere insa locul in care ma aflu nu-mi permite sa fac asta.

Ideea e simpla si nu aveti nevoie decat de o doza goala de cola si un bidon la 0,5l, de asemenea golit. Ah, si-un cutit sau cutter ca sa faceti toata treaba.

[tube]cO2OX44iOig[/tube]

Din cate puteti vedea, tanarul nu face altceva decat sa taie partea de deasupra si fundul dozei de cola pentru a face un fel recipient in care se introduce doza de bere. La noi e mai greu, nu de alta dar lumea bea numai la PET. Eh, oricum n-ar fi prima oara cand vad drojdieri in parcul din oras care sa bea bere-n PET-uri de Fanta sau alte bauturi soft :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.