Tricoul personalizat Berarul.ro

Spread the love

Pot sa zic cu mana pe inima ca fiecare proiect, pe care l-am lansat pana acum, a pornit din pasiune si a ajuns mai mult decat un siplu hobby. Pe langa munca pe care o fac online, consider aceste proiecte o sursa de relaxare, chiar daca muncesc la ele in fiecare zi. Berarul.ro este un asemenea proiect, ceva de suflet, ceva ce mi-am dorit sa fac de multa vreme.

Pentru perioada urmatoare am mai multe planuri pe care sper sa le pot pune in aplicare, iar unul dintre ele a fost sa cresc notorietatea proiectului meu, oricum pot. Am fost la evenimente, am discutat cu oameni, iar in urma cu cateva saptamani, am dat comanda de un tricou personalizat.

tricou personalizat bere

E un model simplu pe care l-am facut la comanda cu ajutorul baietilor de la Inkspired.ro, un magazin online de unde puteti cumpara tricouri personalizate funny, stickere sau ce va mai vine in minte.

Ma gandeam sa imi fac si alte tricouri asemanatoare, cu mesaje specifice si chiar sa fac un mic concurs in care sa le dau ca premii. Daca vreti un tricou asemanator sau alt model de tricou personalizat, aruncati un ochi pe pagina de Facebook Inkspired.ro

2 Comments

  1. Pare fain tricoul. Dar cum este facut? Are aspect fin sau cauciucat imprimeul. Vreau sa fac si eu cateva si acum cautam oameni care si-au mai facut la inkspired sa vad daca sunt multumiti…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.