Sarbatoarea Berii la Iasi, 14-20 Mai

Spread the love

Inca o oportunitate pentru ieseni de a manca mici si de a bea bere. In perioada 14-20 mai, pe strada Sarmizegetusa (Pod Cerna -Strandul Municipal) circulatia va fi inchisa si se va organiza Sarbatoarea Berii. (sursa)

Presupun ca o bere rece pe vremea din perioada respectiva va binevenita. Cu toate acestea sunt sceptic cu privire la aceasta pseudo-sarbatoare, un prilej pentru cei mai bronzati dintre noi sa vanda mici expirati si bere calda. Ar fi mai frumos sa avem un festival anual bazat pe cultura si istoria berii in Iasi. Bine, asta daca am mai avea fabrica de bere care a fost rasa de pe fata pamantului.

Nu o sa ma vedeti in zona respectiva pentru ca nu doresc sa dau bani in plus pentru o bere lager de calitate inferioara, pe care as putea-o cumpara dintr-un magazin, doar pentru ca e servita intr-un pahar de unica folosinta sub soare. Nu o sa merg pentru ca o sa fiu dezamagit cu siguranta.

De asemenea, in perioada 20-21 iulie, in fata Palatului se va organiza Festivalul Prieteniei de catre Bergenbier. Ramane de vazut ce va fi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.