Oriel Beer Tap Takeover at Marty Muzeului (Cluj-Napoca)

Spread the love

Vineri, 12 iulie 2019, începând cu ora 18:00, Cluj Craft Beer Festival și Oriel Beer pun stăpânire pe draft-urile de la Marty Restaurants, Piața Muzeului Nr. 2. (Cluj-Napoca)

Oranizatorii au pregătit două sortimente de bere super speciale, în premieră la Marty: Oriel Saison și Oriel Dubbel Merlot Barrel Aged.

Rezervă o masă pentru tine și prietenii tăi: 0736368791

Join eventhttps://www.facebook.com/events/328154708132385/

Oriel Beer Saison este o bere blondă cu un conținut de alcool mai mare, dar în direcția unei beri ușor de băut, perfecte pentru orice sezon.
Notele de compot de fructe, piersici, grâne și note ușor funky se îmbină armonios cu subtilitatea malțului, note de iarbă verde și ușor picante, cu un final ușor amărui. Foarte fructată, potrivită pentru toate gusturile.

Oriel Beer Dubbel Merlot Barrel Aged este o bere brună, maturată timp de 6 luni în butoaie de stejar transilvănean, în care a fost învechit anterior vin roșu Merlot de la crama Liliac. Arome pronunțate de stafide, biscuiți, afine cu un gust nobil de malțuri, fructe uscate, prune și migdale prăjite, însoțit de note lemnoase, ușor acide.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.