Miller Genuine Draft

Spread the love

Miller Genuine Draft (produsa in Romania de Ursus Breweries) se numara printre marcile de bere cu cea mai rapida dezvoltare, cu o istorie indelungata, pornita inca din anul 1855. Se diferentiaza de celelalte beri prin prospetimea draftului imbuteliat in sticle, gustul rafinat si prea putin amar, faptul ca poate fi usor de bauta, cu doar 4.7% concentratie alcoolica. O alta calitate de invidiat a acestei beri este aceea ca nu contine decat 64 kcal/0.5l.

Miller Brewing Company este originara din Statele Unite ale Americii, parte a concernului SABMiller stabilit in Marea Britanie. Are unitati de productie in urmatoarele locatii: Albany, Georgia; Chippewa Falls, Wisconsin; Eden, North Carolina; Fort Worth, Texas; Irwindale, California; Milwaukee, Wisconsin si Trenton, Ohio. Familia Miller mai contine: Miller High Life, Miller High Life Light, Miller Chill, Miller Midnight, Sharp’s (non-alcoolica), Frederick Miller Classic Chocolate Lager, Mickey’s, Olde English 800, Milwaukee’s Best, Milwaukee’s Best Light si Milwaukee’s Best Ice.

Consumatorii de bere Miller Genuine Draft sunt nonconformisti, energici, tineri sociabili, optimisti si deschisi pentru noi experiente, lucru sugerat si de aspectul inovator al sticlei returnabile de 0.33, singura modalitate de comercializare in Romania, cu un aspect transparent, culoare aurie si eticheta branduita. Conform unui studiu, 5 milioane de sticle de bere Miller Genuine Draft sunt consumate zilnic in peste 70 de tari de pe tot mapamondul.

Miller este distribuita cel mai des in barurile selecte – locatii superpremium.

Produsa de Miller Brewing Company, Miller Genuine Draft este o bere usoara, alcoolizata slab si mai este cunoscuta sub numele de MGD64. “64” este numarul caloriilor ce il contine. In 2009, Budweiser le-a raspuns celor care produc bere Miller Genuine Draft prin introducerea pe piata a Budweiser Select 55.

Bere 4,7 % alcool
Bere produsa de Grupo Miller Brewing Company
Anul aparitiei pe piata: 1855
Website oficial (EN) – http://www.mgd.com/ (EN) http://www.ursus-breweries.ro/marci/miller/ (RO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.