IKEA lanseaza o bere, cica nu trebuie asamblata

Spread the love

Gigantul suedez a adaugat ceva nou in lista de produse pe care le comercializeaza – bere light si bruna a brandului cu acelasi nume. Numai ca ironic, cumparatorii suedezi nu o vor putea cumpara in urmatoarea perioada din cauza legilor suedeze.

Berea se vinde in Marea Britanie si este programata pentru distribuirea in toate centrele IKEA pentru luna august. Se zice ca prin intermediul acestei beri, IKEA vrea sa intareasca rolul preparatelor specifice pe care le comercializeaza in “Swedish Food Market” (inceput in 2006). Berea este disponibila in 2 variante – light si bruna si se numeste “Ikea Öl Ljus lager” si “Ikea Ök Mörk Lager”.  ABV-ul acestor beri intra in graficul pentru un strong ale.

Lansarea acestor beri se va face in toate tarile in care exista centre IKEA deci si in Romania. In Suedia, berea va putea fi consumata doar in spatiile amenajate din IKEA si nu va putea fi luata acasa. In Suedia, alcoolul poate fi cumparat doar in baruri licentiate, restaurante si in magazinele autorizate.

Mno, macar acum e bine, te enervezi acasa pentru ca nu stii sa asamblezi mobilierul, te duci la IKEA sa ceri indicatii si bei o bere ca sa te relaxezi 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.