Fabrica de bere cu 0% deseuri

Spread the love

Fabrica de bere Sierra Nevada Brewing Co. a primit la sfarsitul anului 2013 un certificat pentru ca a ajuns la nivelul de avea aproape 0% deseuri. Dupa verficarea din partea consiliului U.S. Zero Waste, s-a demonstrat ca fabrica de bere a reusit sa foloseasca 99,8% din deseuri si acestea nu au mai ajuns in gropile de gunoi si nu au fost incinerate.

fabrica de bere deseuri 0

Pahar de bere via Shutterstock

Conform unui comunicat de presa, Fabrica de bere Sierra Nevada a redus exemplar numarul deseurilor, le-a refolosit si reciclat cu o rata de succes uimitoare.

Consiliul mentionat mai sus a specificat ca fabrica de bere a refolosit 51,414 de tone de deseuri si a protejat mediul de 11,812 tone de gaz de sera (CO2).

Cred ca e ceva ce fabricile de bere din Romania ar trebui sa invete sa foloseasca mai bine. Nu stiu care este situatia actuala privind deseurile si gazele de sera eliberate in mediu de catre fabricile producatoare de bere din Romania, dar nu cred ca se apropie de performanta americanilor.

Acestia au reparat paletii folositi pentru transportul berii, au refolosit hartia, au refolosit cutiile in care erau depozitate capacele de bere pentru a transporta tricouri iar toate produsele secundare rezultate din producerea berii sunt de natura organica.

sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.