Cel mai mare targ de bere din Romania este la Auchan

Spread the love

Nici nu stiti cat ma bucur cand aflu de un eveniment de asemenea amploare. Poate ca la prima vedere nu pare mult insa este un inceput. As vrea sa cred ca la acest targ de bere de la Auchan sa fie prezentate marci mai putin cunoscute de bere iar fabricile mici de bere sa aiba posibilitatea sa-si promoveze berea, doar asa mai au si ei o sansa. Mai ales ca ministrul Sanatatii, Vasile Cepoi vrea sa puna suprataxa la bere.

Magazinele Auchan vor gazdui, incepand cu 12 iunie 2012, cel mai mare targ de bere din Romania, in cadrul caruia vor fi expuse 150 de marci de pe intreg mapamondul.

Tarile de unde au fost selectionate cele mai bune beri sunt “atat mari berari” ai Europei precum Belgia, Germania, Cehia si Franta cat si alte state precum  Polonia, Olanda, Danemarca, Austria, Irlanda, Marea Britanie, Italia, Spania, Turcia, Japonia, China, India, SUA, Mexic, Guatemala si Australia.

Ca tipuri de bere, clientii Auchan vor putea vedea la targ beri blonde, brune, aromatizate, nefiltrate sau bio. In plus, cei la regim vor putea degusta berea dietetica, precum si beri fara alcool.

sursa

4 Comments Posted

    • Am fost și azi in Auchan. Nici urmă de târg. Am sunat la relații cu clienții și mi s-a spus că pe data de 12 iunie începe.

      În perioada 25 mai – 7 iunie a fost în 2011.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.