Ce bere alegem pentru vara?

Spread the love

Berile de vara sunt in general cele preparate usor, perfecte pentru a domoli temperaturile ridicate. Am scris acest articol pentru a te ajuta sa alegi berea ce ti se potriveste cel mai bine pe timp de vara. In general, berile de vara vor fi mult mai usoare si racoritoare decar cele de iarna.

  • Incearca berea de tip Pilsner. Aceasta este una dinre cele mai populare beri. Cu hamei putin si malt strasnic pe tot parcursul, ea este foarte racoritoare intr-o zi torida.

Chiar daca barbatilor nu prea le surade aceasta idee, ar trebui sa incerci beri cu arome dulci sau condimentate

  • Berea de grau – Aceasta este bogata in malt, hamei extrem de vag sau chiar deloc, si este foarte revigoranta, cateodata chiar dulce, servita uneori cu cate o felie de citrice, cateva fructe de padure sau chiar banane.
  • Berea blonda – Daca sunteti in cautarea a ceva putin mai aventuros, mai condimentat si mai amar, berea blonda ar fi alegerea perfecta. Are acel je ne sais quoi ce se cauta in zilele fierbinti de vara.
  • Nu prea recomandam insa ai putea incearca o bere de tip Lager! Acestea  sunt mai greoaie decat berea usoara de vara. Daca sunteti un bautor de bere traditional si preferati berea tare, o puteti bea si vara de asemenea.
  • Berea light – Daca aveti grija de silueta dumneavoastra sau preferati ceva mai ”domolit”, oricare dintre berile light obisnuite ar fi perfecta pentru dumneavoastra.
  • Berea Mexicana – Este perfecta pentru o zi la plaja sau la piscina, cu o felie de lamaie verde.

Pentru zile de vara de neuitat, a se consuma rece si in compania prietenilor. Nu uitati sa ramaneti hidratati pe timpul verii. Noroc!

bere vara
sursa imagine: gotsmile.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.