Spread the love

Noroc este o marca de bere romaneasca ce face parte din concernul belgian InBev Romania, cu un continut alcoolic de 4.9% si compusa din apa, malt, orz, malai, hamei. O bere medaliata in trei randuri de-a lungul existentei sale, care respecta intru totul standardele globale ale liderului mondial in productia de bere Anheuser-Busch InBev. Pe teritoriul Romaniei se gasesc doua unitati care produc bere Noroc: la Blaj si Ploiesti.

Din primavara acestui an, imaginea berii Noroc poseda un nou look: logo-ul a fost redesenat printr-o marire a fontului, dar si o noua ilustratie a halbelor alaturi de spice, care fac din noua eticheta o expresie a masculinitatii si dinamismului, sustin cei de la Cocoon Group, agentia care s-a ocupat de noul design de ambalaj. Tot in acest an, marca de bere Noroc a semnat un contract cu Asociatia Antrec, care se ocupa de promovarea si redescoperirea mancarurilor traditionale romanesti, prin care se angajeaza sa sustina opt festivaluri gastronomice: Festivalul Bluzului din comuna Turia, judetul Covasna, Festivalul National al Pastravului (Ciocanesti, Suceava) – luna august, Ziua Recoltei (Poiana Marului, Brasov) – septembrie, Festivalul Branzei si Pastramei (Bran, judetul Brasov), Festivalul Carnatilor de Plescoi (Berca, Buzau), Mozaic Gastronomic (Valiug, Caras-Severin) si Festivalul Traditiilor (Salciua, judetul Alba) – octombrie si Festivalul Placintelor de la Comanesti, judetul Bacau, in luna noiembrie.

Profilul consumatorului de bere Noroc: barbati cu varste intre 25-45 de ani, simpli, nepretentiosi, cu loc de munca slab platit, dar care stiu sa puna pret pe o bere rece consumata cand trebuie si, mai ales, la un pret decent.

Bere Blonda, 4,9% alcool
Anul intrarii pe piata romaneasca: 2002 – La Blaj
Produs de Bergenbier (InBev) Romania.

sursa thumb: http://trademark.markify.com/ imagine: http://www.iqads.ro/

6 Comments

  1. Tot saracii sunteti….Se dau premii cu stanga si se iau cu dreapta.Din pacate magazinele nu participa la concursul vostru….DE CE???

  2. Exact acelasi rahat si 2018, in Arad am fost la 3 magazine pana acum care sunt in lista cu centrele de premiere si nici unul nu acorda premiile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.