Bere cu drojdie crescuta in barba unui barbat

Spread the love

Nici in ruptul capului n-am vrut sa scriu despre ideea asta a “fratilor mai idioti de peste ocean” dar m-am vazut asaltat cu subiecte incredibil de slabe saptamana asta. De la aia care au facut bere cu testicule de taur si pana la maicuta aia care de frica domnului fura bere din frigider. Asa ca subiectul asta se incadreaza perfect in categoria articolelor de saptamana asta. Poate mai mult decat as vrea.

Pana la urma e ceva unic si asta, sa faca lumea bere cu par din barba ta. Ideea era ca mai multe mostre din rezerva de hamei a Rogue Ales au dat-o in bara cand au fost testate pentru producerea drojdiei necesare fermentarii. Acum nu stiu daca chiar a fost in gluma, cu toate ca ei asa zic dar au fost trimise la analiza si 9 foliculi din barba berarului John Maier. Surprinzator sau mai bine zis socant, acestia au produs un tip de drojdie numai bun pentru bere. Cica John Maier si-a crescut barba inca din 1978 si a zis ca n-a dat-o niciodata jos si nici nu va face asta.

Inca se fac teste dar cica drojdia aparuta datorita foliculilor din barba lui John va fi folosita si in 2013 va aparea berea New Crustacean.

Asta ca asta dar va dati seama ce bere iese din barba lui Mos Craciun?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.