5 carcase pentru iPhone cu care sa-ti desfaci berea

Spread the love

Cei de la Mashable au facut o chestie interesanta si ne-au aratat cateva chestii inedite care au legatura cu berea si cu smartphone-urile iPhone. Acum nu stiu daca sunt carcase pentru iPhone 4 sau iPhone 3 insa stiu sigur ca poti deschide berea cu ele si pe mine, cam asta ma intereseaza. Hai sa vedem cum putem desface sticlele de bere cu niste carcase de .

1. iBottleopener – O carcasa solida finisata cu o parte din cauciuc. Are partea din spate acoperita in totalitate, asta ca sa nu va faceti probleme ca vai doamne se strica iPhone-ul :). Pentru studentii care au varsta legala de a consuma alcool (in SUA) exista si modele cu emblemele unor universitati. Pretul : 19,95$.

2. Opena – un proiect de succes Kickstarter este tot o carcasa, putin mai avansata ce-i drept, care te ajuta sa-ti deschizi berea. Disponibila in 2 culori (alb si negru) are incorporat un desfacator care poate fi scos prin slide-out, ca sa nu incomodeze in alte momente. Pretul: 39,95$.

3. HeadCase Bottle Opener Case – are un design mai interesant care protejeaza iPhone-ul de presiunea desfacatorului si este si impermeabila. Poate avea designul basic (din poza) cat si altele cu emblemel echipelor americane din NFL, facandu-l perfect pentru fanii fotbalului american. Pret: de la 19,95$.

4. Intoxicase+ este ceva mai avansat, ca design dar si ca functionalitate. Are un sistem mic, retractabil, din otel inoxidabil pe care-l poti deschide foarte simplu atunci cand ai nevoie si care se inchide la fel de repede, fara prea mari batai de cap. Pretul: 45$.

5. West|280 iOpener este o carcasa pentru iPhone ce are un mecanism de tip slider pe spatele telefonului prin care poti scoate sau baga la loc desfacatorul de bere. Iese in evidenta prin faptul ca este foarte subtire, usor dar foarte rezistent (cel putin asa zic ei 🙂 ). Pret: 29,95$.

Nu stiu cati romani au carcase de care sa faca lucruri atat de folositoare…adica sa deschida sticle de bere :)). Este insa o idee demna de luat in seama si de pus in aplicare, mai ales ca-n tara la noi ajung cam greu astfel de gadgeturi.

sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.