Un pont pentru cei care fac bere acasa

Spread the love

N-am apucat inca sa ma apuc de facut bere acasa insa m-am documentat destul de mult si stiu ca in unele cazuri, amestecul folosit pentru bere poate fi usor influentat de mediul inconjurator. Adica degeaba vreti sa faceti o bere cu o aroma specifica daca aerul din incapere cat si alti factori nu sunt optimi. S-ar putea ca-n loc de aroma dorita, berea sa aiba un gust foarte prost. Dintre factorii care pot influenta berea facuta in caza as mentiona aerul si bacteriile care pot ajunge in mixul de bere. V-as recomanda sa comandati un ionizator pentru casa voastra, daca nu pentru berea din pahar atunci pentru sanatate.

Daca nu stiati, un ionizator cu lampa distruce bacteriile, virusii si alergeenii din aer. Este ideal pentru apartament sau pentru biroul dumneavoastra. Metoda prin care un ionizator va poate ajuta este foarte simpla – aerul este tras inauntru, unde o lampa UV distruge micro organismele cum ar fi bacteriile, virusii, alergenii si sporii de ciuperci. Cred ca este extrem de folositor daca vreti sa controlati modul in care berea va fermenta si nu vreti sa intervina spori de drojdie din aer. Suplimentar, ionizatorul va elibera in aer ioni negativi, indepartand astfel impuritatile si poluantii din incapere. Un astfel de ionizator puteti cumpara de la CleanAir.ro

Aveti probleme cu diversi poluanti, mucegai, igrasie? Pe site-ul cleanair.ro puteti gasi o solutie profesionista la problema dvs. Toate sistemele din oferta beneficiaza de Garantie 2 ani de zile, Service, Consumabile si Post-Garantie. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

Printre produsele noastre puteti gasi:

Purificator aer Heavenfresh Intelli-Pro XJ-3800, dispune de filtrare in 7 trepte, senzori pentru detectarea poluantilor si lampa uv pentru distrugere bacterii si virusi, acopera 60 m2.

Dezumidificator Trotec TTk 50S echilibreaza umiditatea din incapere. Restabileste climatul normal din casa/birou/beci/alte spatii, acopera pana la 35m2.
Alte produse: purificator aer, purificator de aer, dezumidficator, dezumidificator aer, umidificator, ionizator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.