Bere Heineken

Spread the love

Heineken este o marca de bere de origine olandeza, cu o istorie impresionanta, inceputa de Gerard Adriaan Heineken in anul 1864 si continuata urmasii sai: Henry Pierre Heineken (1914), Alfred Heineken si, din 2002, Charlene de Carvallho-Heineken. Asadar, o afacere de familie, premiata cu Diploma Grand Prix la targul mondial din 1889 si rasplatita cu onoarea de a fi unicul furnizor de bere a Jocurilor Olimpice din Amsterdam (1914). In 1931, au inceput sa apara fabrici de bere Heineken si in afara Olandei – Malayan Breweries.

Heineken este o bere blonda pilsener, cu un continut alcoolic de 5% si un extract primar 11,4º P, lipsita de aditivi si obtinuta prin combinarea maltului din orz, al apei, hameiului si a drojdiei Heineken de tip A. Este usor de recunoscut: aroma proaspata, usor fructata si gust amarui. Consumatorii de bere Heineken sunt in general oameni din mediul urban, activi social si deschisi la ideea de nou. Fiind o bere Super Premium, Heineken vine la pachet cu mult optimism, indrazneala si dorinta de a experimenta lucruri din afara granitelor obisnuitului.

Heineken Romania are in jur de 1100 de angajati si produce bere Heineken, Ciuc Premium, Golden Brau, Neumarkt, Bucegi, Gosser, Schlossgold, Silva, Gambrinus, Harghita, Hategana si marcile de import: Zipfer si Edelweiss. In 2008, a achizitionat societatea Bere Mures si a dat lovitura cu noul sortiment – marca Neumarkt la PET.

Heineken fi savurata in urmatoarele forme: Sticla de aluminiu 0,33l, Sticla 0,33l, Sticla 0,5l, Doza 0.5l, Doza 0,33l, 4 pack sticla 0,5l,6 pack sticla 0,33l, 6 pack doza 0,5l, Draught Keg 5l, Keg 20l si Keg 30l.

Bere Blonda, 5% alcool
Anul intrarii pe piata olandeza: 1864
Website: http://heinekenromania.ro/ro/marca_heineken
Produs de Heineken Romania.

sursa thumb: http://www.paginademedia.ro/ imagine: http://fc08.deviantart.net/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.