Despre berarul.ro

Spread the love

Ce este Berarul.ro?

Berarul.ro foloseste wordpress, o platforma de blogging, insa eu il vad ca fiind mult mai mult decat un simplu blog. Intr-o singura fraza, as caracteriza berarul.ro ca fiind locul in care pot sa ma documentez pentru a-mi duce mai departe pasiunea pe care o am pentru bere, istoria berii si cultura acesteia in tara noastra.

Atunci cand am simtit nevoia sa duc pasiunea mea pentru bere la un nivel mai ridicat si sa incep sa ma documentez, sa invat si sa scriu, m-am apucat de Berarul.ro – locul in care pasiunea mea pentru bere se invarte in jurul unor notiuni, informatii concrete. Cateodata ma folosesc de articole pentru a-mi exprima nemultumirea fata de nivelul slab al culturii berii in Romania si sunt dispus sa colaborez cu oricine vrea sa remediem acest lucru.

Articolele de pe Berarul.ro

Daca ati citit cateva articole, ati observat ca tot ceea ce se posteaza pe acest blog are legatura cu berea, ingredientele acesteia, reclame, evenimente, adica tot ce tine de bere!. Articolele de pe Berarul.ro nu au o data fixa la care sunt publicate. Fiind un blog unde scriu din pasiune, articolele apar destul de des insa nu la acelasi interval.

Oricine isi poate exprima parerea prin intermediul comentariilor insa nu voi accepta niciodata un comentariu in care se vorbeste vulgar sau se aduce un afront unui individ sau entitate. Fiind locul in care lucrez ca sa-mi dezvolt pasiunea pentru bere, eu sunt cel care hotaraste daca un comentariu va fi aprobat sau nu.

Cine scrie pe Berarul.ro

Numele meu este Catalin Baciu si scriu pe mai multe bloguri. Sunt in blogging de pe la sfarsitul lui 2007. Poti afla mai multe despre mine aici.

Unde-l mai gasesc pe Berarul.ro?

Berarul.ro este prezent constant in cadrul retelelor sociale. Poti gasi informatii suplimentare despre bere pe oricare dintre urmatoarele conturi:

Cum ma poti contacta?

Pentru orice ai vrea sa-mi comunici, poti face asta prin intermediul formularului de contact sau direct, la adresa de mail office@berarul.ro

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.