sursa: http://www.goodfood.ro/

Imi plac acele momente in care gasesti ceva ce n-ai mai folosit de mult timp, o melodie pe care o ascultai acum cateva luni si iti place si-n prezent. Un astfel de moment am trait cand am fost la relansarea berii Silva, o bere pe care o beam cu drag in trecut si pe care am redescoperit-o acum cateva zile.

Evenimentul in sine a aratat ca Silva “pretuieste valoarea” si ca are ceva din spiritul transilvanean. Pentru cei care nu stiau, berea Silva a aparut ca si bere de export, in urma cu multi ani, avand la baza ingrediente importate din Cehoslovacia. Istoria vorbeste despre traditie si suflet, despre o bere apreciata si iubita de romani.
M-am simtit in largul meu, alaturi de oameni care apreciaza calitatea berii si nu o beau tinand cont doar de cantitate. Consider ca Silva poate fi considerata o bere simbol pentru Romania, fiind in rand cu alte beri care sunt larg consumate de catre romani.

Silva recunoaste valoarea, un lucru pe care l-am inteles pe deplin datorita evenimentului de relansare. Muzica si momentul artistic, in care cativa artisti au pictat “sticla de silva”, m-au facut sa ma simt mandru de berea pe care o aveam in paharul din fata mea.

Am simtit pe propria-mi piele spiritul transilvanean. Modul in care oameni importanti, inclusiv bloggeri, au urcat pe scena si au vorbit despre orase ca Sibiul, Targu-Mures, Cluj  sau Brasov m-au facut sa ma simt putin exclus deoarece sunt iesean (de conjunctura) insa spiritul bloggerilor pe care i-am cunoscut personal m-au facut sa ma simt ca acasa.

Silva a fost si a ramas o bere de calitate si de acum poate fi consumata in noua gama: sticla de 0.5 litri, PET de 2 litri, doza de 0.5 litri, 6-pack si keg de 50 litri. Am observat ca ambalajele s-au schimbat, insa voi face o comparatie dupa ce voi pune sub lupa o silva cu design-ul vechi.

Tot in cadrul evenimentului a fost lansat si noua reclama pentru Silva, nu stiu daca a aparut inca si la TV, insa o puteti vedea mai jos. Sper sa-mi scuzati “tremuriciul” camerei.

Tin sa-i multumesc lui chinezu si celor de la Oxygen PR pentru invitatie si celor de la Silva pentru atmosfera si evenimentul la care am putut sa fiu prezent, in calitate de blogger dar si ca o persoana care-si descopera treptat pasiunea pentru bere.